Dag 3

Dag 3 – Søndag den 13. oktober 2013

Efter morgenmaden tog vi metroen til et af de største markeder, nemlig El Rastro. Hold da op en masse boder, der solgte al lige fra pålæg til undertøj og smykker. Der var fyldt med mennesker.

I nærheden af markedet faldt vi over en butik, der solgte amerikanske varer, den hed Taste of America, den skulle da lige undersøges nærmere.

Vi tog osse et kig i Dunkin’ Coffee, hvor vi købte 6 donuts :-D

Frokosten forsøgte vi at få på KFC, men det var ikke nemt, for det første var køen meget lang, men vi besluttede os at stille os i kø. Efter nogen tid kom vil til en ekspedient der stod midt i køen og tog imod bestillinger, bare ikke vores. Fo da vi nåede hen til hende og spurgte om hun talte engelsk svarede hun bare et surt ‘no’. Så stod vi der med vores talenter, vi besluttede os at gå til kassen i håb om de så kunne lidt engelsk, og det kunne de heldigvis. Men her mødte vi så et andet problem, de havde ikke mere kyllingefilet :-O så vi måtte tage til takke med noget friturestegt kylling, ikke ret godt…

Vi fik set Puerto del Sol, der er en plads hvor der altid er liv. Derefter gik det videre til Plaza Mayor, en meget smuk plads, hvor der bl. a. har været kongekroninger og tyrefægtninger.

Videre gik vores byrundtur og næste stop var Plaza de San Miguel, en spændende smedejernsbygning der huser et hyggeligt marked. Ved siden ad ligger Plaza de la Villa, Madrids gamle rådhusplads.

Turen fortsatte til den smukke kirke, Basilica de San Isidro fra 1622 og videre til Puerta de Toledo og Parque de la Arganzuela.

Aftensmaden indtog vi på All you can eat, en buffet hvor man kunne slå sig løs for €9,99.

Aftenturen gik vi på Gran Via, Puerta del Sol og Opera

Videre til dag 4