Dag 5 Washington D.C., DC

Dag 5 Washington D.C., DC

I dag fik vi travlt, resten af byen skulle ses samt Arlington National Cemetery og washington national cathedral. Så vi tog på en bustur rundt i byen med Big Bus Tours.

Dagen startede dog med morgenmad, en bagel fra Liquor Storen inde ved siden af, godt og billigt.

Bussens stoppested lå lige udenfor hotellet, det var heldigt. Så vi gik om bord, og startede rundturen i byen.

Vi fik bl. a. set Union Station, Washington Monument, Bureau of Engraving and Printing (Stedet hvor de printede penge), Thomas Jefferson Memorial, Franklin Delano Roosevelt Memorial, Martin Luther King Memorial, Lincoln Memorial indtil vi nåede vores første rigtige stop Det Hvide Hus.

Vi hoppede af bussen og begav os over i White House Visitor Center, hvor vi troede vi kunne få entrebilletter til Det Hvide hus, men nix. Man skulle have søgt om at komme ind minimum 6 måneder i forvejen, så det blev ikke til noget. Så vi nøjedes med en gåtur rundt om Det Hvide Hus.

Så hoppede vi på bussen igen og fortsatte turen op til National Cathedral, den var virkelig storslået. Vi gik indenfor og nøj den var flot.

Så gik turen videre forbi en hel masse ambassader samt Albert Einstein Memorial hvor vi skiftede bus der kørte over Arlington Memorial Bridge mod Arlington National Cemetery, hvor vi stod af.

Hold da op der ligger en masse menneske begravet på Arlington Cemetery, vi så bl. a.. John F. Kennedy’s gravsted.

Efter at have gået rundt et stykke tid, var det på tide at fange bussen hjem, da den sidste bus, vi kunne komme tilbage til hotellet med, gik kl 18:00. Men der kom bare aldrig en bus, så vi gik i stedet for hen til Metroen, der heldigvis havde et stop lige i nærheden og kørte ind til byen igen.

Tilbage til hotellet, i bad og ned for at finde et sted at få aftensmad, slut på endnu en begivenhedsrig dag.

 

Se billeder