Dag 15 Key Largo, FL

Dag 15 Key Largo, FL

I dag gik turen fra Orlando mod Key Largo, men allerførste stop på turen var Everglades Ctiy.

Her skulle vi ud at sejle i airboats i mangroven sammen med alligatorer. Vi valgte en 2 timers tur hos Jungle Erv’s Airboat Tours.

Sejlturen var delt op i 2 og første i første del sejlede vi langt ud mellem mangrovetræerne og så et par alligatorer undervejs. Det var en meget smuk tur hvor vi lærte en masse om øko-systemet og hvordan det hele stratede. Vi fik også sejlet stærkt undervejs :-D

2. del begyndte inde i selve Everglades City, turen startede roligt i havnen, og vi fik et godt udsyn over byen og fik fortalt om dens historie, de lever åbenbart meget af rejefiskeri. Så sejlede vi ud på flodsystemet, og der kom noget mere fart på, vi fik set både alligatorer og vaskebjørne. Desværre begyndte det at regne, og det tog lidt af fornøjelsen af turen, da det gjorde lidt ondt at få regnen lige i ansigtet mens man sejlede forholdsvis hurtigt.

Det var dog en meget smuk og oplevelsesrig tur.

Efter endt sejlads, gik turen gennem Everglades Nationalpark, hvor vi både kom gennem bjørnereservater, pumareservater og alligatorreservater. Der var også en del indianerbyer på vejen.

En meget naturskøn tur gennem nationalparken.

Efter ca 1½ tims køretur ankommer vi til hotellet, der ligger lige ned til en privat strand. Mette fik en dukkert i havet her :-D

Aftensmaden blev klaret hos Wendy’s.