Dag 14 Orlando, FL

Dag 14 Orlando, FL

Dagen i dag var dedikeret til Universal’s Island of Adventure, med bl.a Harry Potter, Jurassic Park og Spiderman temaer.

Da vi havde valgt den helt store pakke med Express Plus, så vi slap for at stå i kø og Universal Meal Deal, så vi kunne spise og drikke alt det vi havde lyst til, gik turen derud så tidligt som muligt for at vi kunne udnytte det og få morgenmaden derude. Så vi fik burger til morgenmad den dag :-D

Hold nu op så mange mennesker der var og kæmpe p-plads der blev fyldt til bristepunktet. Første chok kom henne ved billetlugen… 2.400 gode danske kroner for entre for 2 voksne, det var en anelse dyrt, men ind dét skulle vi.

Efter billetterne var købt, tråde vi ind i en hel by kun med Universal STusios ting, boder, restauranter, butikker, caféer og hoteller.

Inde i parken, blev vi meget overraskede over hvor stort det var. Vi startede som sagt med morgenmad og begav os derfeter igennem parken, vi lagde ud med en tur i The Amazing Adventures of Spider-Man, der var en slags 4-D indendørs rutschebane, med film og andre effekter. Den var sjov, og vi fik da prøvet den flere gange :-D

Så kom vi til Jurassic Park, med 2 rutchebaner der endte i vandet, Dudley Do-Right’s Ripsaw Falls og Jurassic Park River Adventure. Hold da op vi blev våde.

Derefter ventede Harry Potter land, det var som at være med i filmene, men da det var ved at være tid til frokost, gik vi hurtigt igennem for at finde noget mad. Efter maden tog vi den noget mere rolige tur med The Cat In The Hat.

Da vi kom tilbage til The Wizarding World of Harry Potter, tog vi op i en rutschebane Flight of the Hippogriff, og bagefer en tur ind på Hogwarts, for at prøve The Forbidden Journey. Her blev man placeret i en stol, og så gik turen eller op og ned på hovedet og til siden, alt imens man så en film og det føltes 100% som sad man på en kost og fløj sammen med Harry Potter og hans venner. Vildt sjov, så den måtte vi også prøve et par gange :-D

Vi fik også lejlighed til at se The Eigth Voyage of Sinbad Stunt Show, og en tur i mørket og mærke Poseidon’s Fury.

Så blev det aftensmadstid, og tid til en sidste tur med The Amazing Adventures of Spider-Man, inden parken lukkede og vi kørte hjem til hotellet.

Se billeder