Dag 7

Dag 7 – Torsdag den 17. oktober 2013

Dagens oplevelser startede i Parque del Buen Retiro, en 1,4 km2 stor park lige i centrum af Madrid, Rigtig fin park der byder på masser af seværdigheder, blandt andet ligger her et glashus, Palacio de Cristal, derudover er der et væld af haver, blomster og springvand. Vi kom forbi Plaza de la Indepenencia hvor Puerto de Alcalá ligger. Porten er fra 1778 og er en de af Madrids bymure.

Næste stop var Plaza de Toros de Las Ventas, hvor vi besøgte tyrefægterarenaen der har plads til 22.000 tilskuere, spændende at få et indblik i hvordan tyrefægtning foregår, men hvor er det synd for de stakkels dyr. De har jo ikke skyggen af en chance.

Fra pladsen så vil Torrespaña, et 231 meter højt tv-tårn.

Vi slog også et smut forbi Madrids største og ældste banegård, Estación de Atocha, turen gennem den gamle banegårdshal var meget smuk, den er indrettet som en overdækket palmehave.

Tilbage til hotellet for at være klar til at checke ind kl 14.00, for at sikre os de gode pladser på flyet.

Bagefter gik vi videre, og så Banco de España, Palacio de Comunicaciones, Palacio de Linares og Plaza de Cibeles.

Aftensmaden fik vi på Cafeteria Armenia, stedet så vældig flot ud udefra, men maden var meget skuffende. Mette fik en pizza der mest mindede om en frysepizza af den billige slags, og Bos burger bestod af en bolle, en bøf og en skive tomat. Meget lidt spændende.

Efter aftensmaden gik vi en lille tur, og så ellers hjem på hotellet at pakke.

Videre til dag 8