Dag 1

Dag 1 – Torsdag den 11. juli 2013

Tidligt op og af sted. Vi kørte fra Bramming mod Kastrup Lufthavn, hvor vi ankom ved middagstide. Vi havde naturligvis bestilt P-plads hjemmefra, men da vi kom derover var det nærmest umuligt at finde en P-plads. Skiltningen var rigtig dårlig.

Nåmen vi fandt en plads, og straks kom næste udfordring. Hvordan kommer man over i Terminalerne? Ikke så meget som ét skilt i hele P-huset, vi kørte ned med elevator, intet. Vi kørte op igen, stadig intet. Så så vi dog t lille bitte skilt i det fjerne, hvor der stod ‘Terminaler’ på. Ned igen og så var vi på vej.

Så skulle der checkes ind, det skulle vi selv gøre i en automat, og så kom endnu en udfordring. Vi skulle bruge et billetnummer, men det havde vi ikke fået, så der stod vi og kløede os selv i nakken. Men bedst som vi stor der, kom en SMS fra Norwegian, med alle detaljer. Ville have været rart om de havde informeret om på forhånd.

Men der blev checket ind, og så af sted mod Burger King efter frokost.

Af sted med fly kl 15.00 og vi ankommer til Budapest kl 16.50, hvor der står en taxachauffør i lufthavnen med et skilt der står ens navn på, pretty cool :-D

30 minutter senere er vi på hotellet og turen med taxa koster den nette sum af 150 kr…

Bo18 Hotel Superior, som hotellet hedder, bliver vi budt velkommen af det flinke personale, og får anvist et af deres gode værelser. Vi pakker ud og hviler os et par minutter.

Så tager vi af sted for ar få lidt at spise, først anskaffer vi os et 7 dages transportkort til brug i metro, sporvogn og bus. Pris 125 kr.

Aftensmaden spiser vi på T.G.I. Friday’s, hvor vi får gode råd om hvad vi skal i Budapest af tjeneren.

Videre til dag 2