Dag 4

Dag 4 – Mandag den 14. oktober 2013

Efter morgenmad begyndte vi at gå rundt i byen.

Vi startede på Plaza de Oriente, hvor vi så Madrids kongelige teater, Teatro Real, dog kun udefra. Plaza de Oriente er en flot plads der blandt andet har 44 statuer stående, der forestiller konger og dronninger på den iberiske halvø.

Turen gik videre til Catedral de la Almudena, som er en katedral ved Madrids kongeslot. En flot katdral, der bestemt er et besøg værd.

Efter turen i katedralen gik vi en tur i Jardines de Sabatini, der er slotshaven til Madrids kongeslot, derfra videre til det spanske senat, Senado.

Eftermiddagen gik med et besøg på Madrids kongeslot Palacio Real, et smukt slot med over 2.000 værelser, en utrolig smuk bygning. Derefter besøgte vi parken Campo del Moro, der ligger lige nedenfor kongeslottet, der fløj både papegøjer og undulater frit rundt.

Tidlig aftensmad på T.G.I. Fridays inden vi skulle til flamencoshowLas Tablas, en meget spændende oplevelse, utroligt de kan flytte så hurtigt og stampe så meget uden at få ondt i fusserne. Klik her for at se en video af forestillingen (3 minutter)

Vores sædvanlige aftentur og Frozen Yoghurt på Llaollao.

Videre til dag 5